Joshua Mills ismét Magyarországon

Ismét Magyarországra látogat Joshua Mills, ahogy a Dünamisz Magyarország tájékoztatása alapján sokan hallhatták, olvashatták már.

Joshua már két évvel ezelőtt is járt hazánkban, amikor a magyar érdeklődők közelről is megismerhették a szolgálatát, megnyerő, kedves, gyermeki személyiségét, és azt hiszem, sokan tértek haza új élményekkel és bizonyságokkal, gyógyulással, a hitük megújulásával.

Ez alkalommal Budapesten, 2019. február 28-tól március 2-ig a Rhema Konferencia Központ ad otthont Joshua Mills szolgálatának, amelynek során az Igét hirdeti és énekkel imádja Istent, s ezt rendszeresen kísérik különleges jelek és természetfeletti megnyilvánulások, amelyek Jézus Krisztusról tesznek bizonyságot. Az Isten Igéjéhez és jelenlétéhez egyszerűen és gyermeki alázattal viszonyuló szolgáló rendszeresen utazik a világ minden tájára, és ezeken a helyeken Isten dicsősége megváltoztatja az atmoszférát, és életre szóló változásokat hoz egyéni és közösségi szinten, sőt országos szinten is hatást gyakorol az emberek életére.

Joshua három könyvét ismerhették meg eddig a magyar olvasók, a mostani konferenciára pedig megjelenik legújabb könyve is. Ezekről és az összes többi információról a három napos rendezvény weboldalán olvashattok, ahol a regisztrációt és a jegyvásárlást is el tudja intézni mindenki, aki részt kíván venni a konferencián. A Joshua Mills konferencia információs és regisztrációs weboldala itt található: https://jegyvasarlas.dunamisfamily.com/

FRISSÍTÉS: A szervezők tájékoztatása szerint minden jegy elkelt!

Joshua Mills 2017-ben, az első magyarországi konferencia szünetében interjút adott a Prófétai Naplónak, az erről készült videót itt láthatjátok: