A dicsőség dimenzióinak feltárása – Joshua Mills új könyve hamarosan magyarul is olvasható

Hamarosan befejeződnek az előkészületek, és a napokban magyarul is megjelenik Joshua Mills új könyve, A dicsőség dimenzióinak feltárása!

A magyar nyelvű változat kiadójának (Immanuel Alapítvány) oldalán azt olvashatjuk a könyvről, hogy a hívők természetfeletti után való sóvárgására, hogy olyan dolgokat tapasztaljanak meg, amit eddig még csak a Bibliában olvastak, ez a könyv gyakorlati válaszokat ad.

Joshua Mills meggyőződése, hogy minden kereszténynek a „dicsőség birodal­maiban” kell élnie, mozognia és szolgálnia. Joshua most feltárja Isten dicsőségét, és ismerteti a királyság különböző birodalmait, szféráit és dimenzióit. Egy olyan szisztematikus hit-keretrendszert épít fel, amelyet követve az olvasó is könnyedén el tud kezdeni Isten dicsőségében járni.

Joshua Mills február 28. és március 2. között fog Magyarországon szolgálni, a budapesti Rhema Konferencia Központban. A konferencia helyszínén Joshua könyvei, a fent említett legújabb könyve is, megvásárolhatóak lesznek. A rendezvényen a részvétel regisztrációhoz kötött, amelyről – és minden további szükséges információról – a jegyvasarlas.dunamisfamily.com oldalon van lehetőség tájékozódni.

dicsoseg_dimenzioi
Joshua Mills új könyve