Bemutatkozás

A Királyság Magazin egy korábbi ötlet továbbfejlesztése. A Prófétai Napló projektjével 2010 óta foglalkozom intenzíven, amelynek az oldalait az aktuális és hiteles prófétai üzenetek, emellett érdekes és építő tartalmak közvetítésére használtam. Ahogy egyre tisztább lett annak a munkának a prófétai fókusza, úgy érett meg bennem egy új híroldal gondolata, amely a szélesebb körű és színesebb tájékoztatás célját szolgálja.

Ez lett a Királyság Magazin (KM), amely ezt a stafétát viszi tovább, sőt, továbbfejleszti. A magazin számára továbbra is fontos referencia a Prófétai Napló által eddig is képviselt szellemi irány, noha szélesebb látókörrel és lendületesebb stílussal. A KM híreket fog megjeleníteni Isten Királyságának az életéről, növekedéséről, az ehhez kapcsolódó prófétai jelenségekről, emellett érdekességeket ismertet meg az Olvasóval, és az Úr Jézus Krisztus királyságával összeegyeztethető értékeket fog közvetíteni.

A Prófétai Napló tehát nem szűnik meg, a Királyság Magazin oldaláról közvetlenül elérhető lesz a megszokott rendszerességgel megjelenő tartalma. Azonban a királysági szemlélettel válogatott színesebb cikkek, interjúk és hírek ezentúl már nem a Prófétai Naplóban, hanem itt, közvetlenül a KM oldalán lesznek megtalálhatóak.

Köszönöm minden Olvasónknak a megtisztelő figyelmet. Kövessétek a Királyság Magazint itt, a weboldalon, valamint a közösségi oldalakon is!

Országh György
szerkesztő